Namn : Fredrik Grenholm

Ålder: 16

Favoritaktivitet: ”Jag har ingen speciell men gillar att tillbringa tid med mina kompisar och hitta på lite vad som helst, jag brukar också fiska mycket på sommaren!”

Vad tillför Fredrik gruppen?: Fredrik är en riktig färgklick och skapar god stämning i  gruppen, Fredrik jobbar hårt med våran Instagram och marknadsföring, han är även våran kontakt person.

Kontakt: Epost – fregre@edu.umea.se 

 

Namn: Ellen Hägglund

Ålder: 16

Favoritaktivitet: ”Har ingen speciell favorit aktivitet men jag gillar att idrotta mycket och röra på kroppen.”

Vad tillför Ellen till gruppen?:  Ellen är en glädjespridare i gruppen som man vet alltid jobbar flitigt oavsett om hon är sjuk eller i toppform!

 

 

Namn:  Joel Marklund

Ålder: 16

Favoritaktivitet: ”Gillar att spela hockey och det tar upp mycket av min tid annars gillar jag att vara med min flickvän och kompisar såklart.”

Vad tillför Joel gruppen?:  Joel är en gedigen kille som jobbar alltid hårt och ser möjligheter i idéer. Joel driver webbsidan framåt genom att se idéerna och hur de ska genomföras på ett enkelt och smidigt sätt. Joel är också en riktig skojare i gruppen som får alla att le under tuffa tider.

Namn: Amanda Stenvall

Ålder: 16

Favoritaktivitet:  ”Idrotta är kul! På fritiden gillar jag gillar att spela innebandy och att vara med kompisar och bara ta det lugnt.”

Vad tillför Amanda gruppen?:  Amanda jobbar alltid riktigt hårt och vill alltid göra sitt bästa. Amanda skrattar alltid oavsett humör, vilket är positivt då det är tungt i gruppen. Hon bidrar med positiv energi!